Pulsonix User Forum

Technical advice from Pulsonix engineers and the wider community.

Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

 All Forums
 Help with using Pulsonix
 Libraries
 Dimension attachment gets lost in footprints
Author Previous Topic Topic Next Topic  

cioma

125 Posts

Posted - 01 Mar 2017 :  10:18:44  Show Profile  Reply with Quote
In Pulsonix v9 b6601 dimension attachment gets lost after a footprint is saved and reopened.

Steps to reproduce:

1. Open a footprint and add dimension attached to an object (e.g. centre of a pad)

2. Try moving the object to make sure dimension is moved with it

3. Save and reopen the footprint

4. Try moving the object again

Expected behavior:
Attached dimension moves with the object

Actual behavior:
Dimension is not moved with the object (i.e. dimension attachment is lost)

steve

United Kingdom
316 Posts

Posted - 01 Mar 2017 :  10:46:42  Show Profile  Visit steve's Homepage  Reply with Quote
Log 42250 raised for this.

Please raise this type of point directly with Support at support@pulsonix.com

Pulsonix Assistance
Go to Top of Page

tystephens

United Kingdom
23 Posts

Posted - 01 Mar 2017 :  16:12:09  Show Profile  Reply with Quote
Just thought I would let you know I can see a fix has already been generated for your bug. An updated DLL will be available shortly for all users experiencing this issue.

Steve will send this directly to you Cioma once they have tested the updated DLL.

Ty
Go to Top of Page

cioma

125 Posts

Posted - 01 Mar 2017 :  17:16:08  Show Profile  Reply with Quote
Many thanks, the fix seems to work OK.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
Jump To: